Om mig

Mitt namn är Zandra, och är 27 år, stabil ålder som jag älskar! Efter några år på flygande fot är jag tillbaka i Umeå, jag har skaffat mig en egen liten lägenhet i ett av (enligt mig) Umeås bästa områden! Jag gör allt för att jag ska känna mig som hemma här igen.

Jag har skaffat mig en fil.kand. i kulturanalys genom Umeå universitet. Valet mellan att söka jobb eller fortsätta plugga blev att läsa en fil.mag. direkt på, medan ångan är uppe liksom. Så just nu, sista terminen och D-uppsats på schemat. Jag älskar att  plugga, jag är nyfiken och jag vill hela tiden lära mig nya saker.

Det viktigaste som du däremot behöver veta om mig är att träning är ett enormt intresse, jag gillar (LÄS: älskar/besatt) att röra på mig, det har jag nog alltid gjort men träningsformen har varierat. Jag har dansat större delen av mitt liv, och dessutom läst ett år vid danslärarutbildningen. För tillfället har jag övergivit dansen för gym och gruppträning vilket passar bra i min nuvarande livssituation. Från och med sommaren 2013 hittar ni mig som instruktör i GRIT™STRENGTH, GRIT™PLYO, AQUA, Indoor Walking, Total training och snart även Organic Bodywork på IKSU. Övriga intressanta fakta om mig finns i bloggen!

Hör av er om det är några frågetecken, eller tips på vad ni vill läsa om!

Eller varför inte följa mig på Instagram @ziitan

3 tankar om “Om mig

  1. Pingback: iver! « zanalysis

Lämna en kommentar